KATEGÓRIE E-SHOPU

Ak sa za tmy musíte pohybovať na ceste, myslite na vaše bezpečie a používajte výstražné odevy s vysokou viditeľnosťou. Nezáleží na tom, či idete peši, na bicykli, alebo koľko máte rokov. Nosenie reflexné vesty môže pred zbytočnou nehodou ochrániť každého, obzvlášť deti a vašich štvornohých miláčikov.

Ochrana chodcov a motoristov

Chodci sú na cestách najviac ohrození v noci, obzvlášť na miestach, kde nie je vyznačený prechod pre chodcov. V tmavom oblečení sú chodci pre vodičov takmer neviditeľní a motoristi nemajú šancu reagovať včas, keď vás skrátka nevidia. Výstražné prvky, ako je reflexní vesta, odrážajú svetlá reflektorov vozidiel a chodec alebo cyklista je tak dobre viditeľný i za tmy

Všetci vodiči by si pred cestou doma i v zahraničí mali skontrolovať, či majú reflexnú vestu vo vozidle. Tá je totiž vo väčšine európskych krajín povinná a aj v Českej republike je podľa vládneho nariadenia súčasťou povinnej výbavy všetkých vozidiel.

.

Myslite na svoje deti a štvornohých miláčikov

Existuje mnoho situácií, keď musíme na bezpečie našich detí myslieť ešte viac než obvykle. Jazdy na bicykli čin na odrážadle, na in-line korčuliach, na zjazdovke na lyžiach, ale i cesta do školy za tmy, to všetko sú prípady, keď je treba dbať na to, aby boli deti dobre videli nielen ich rodičia, ale aj všetci ostatní. Pohyb v reflexnej veste zaručí dobrú viditeľnosť vašich detí.

Majitelia psov taktiež určite ocenia, keď pri večernom venčení bude ich štvornohého miláčika dobre vidieť. Obzvlášť vtedy, keď je neďaleko cesta a hrozí, že pes na ňu odbehne. Motoristi môžu psa na vozovke za tmy ľahko prehliadnuť, ale s reflexnou vestou bude váš pes neprehliadnuteľný.

Bezpečnosť predovšetkým

Na ceste, na stavbe, v priemyslových prevádzkach, pri zábave vonku či pri športe, skrátka všade tam, kde je nutné, aby vás bolo vidieť a bez použitia reflexných viest sa nezaobídete. Ide o nevyhnutnú súčasť výbavy nielen automobilov, ale aj každého, pre koho je bezpečnosť na prvom mieste.

 

 

Sťahujte nový katalóg!
REFLEXNÉ PRVKY
2023/2024

reflexní prvky - Altima - katalog - 2019

Stiahnuť katalóg

 

DARUJTE BEZPEČNOSŤ
vašim blízkým

Stiahnuť leták


Sťahujte katalóg a cenník
NAŽEHĹOVACÍCH OBRÁZKOV a ZÁPLAT

Stiahnuť katalóg
 

 

PayU

Jsme partneři projektu