KATEGÓRIE E-SHOPU

O bezpečnosti na cestách toho už bolo napísané veľa. Nehodovosť na cestách ale akoby všetku snahu ignorovala. Stále sa stretávame s chodcami a cyklistami, ktorí v šere hazardujú so svojím zdravím.

Používaním reflexných prvkov jednoducho a rýchlo zaistíte, aby Vás v cestnej premávke bolo vidieť!

Prichádza jeseň a s ňou aj zvýšený počet nehôd spôsobený zlou viditeľnosťou. Pritom behom jedného krátkeho okamihu je možné mnohonásobne zvýšiť vlastné bezpečie aj bezpečie svojich blízkych. Stačí iba pripnúť reflexnú pásku, nasadiť reflexné tyčinky na bicykel, alebo pripnúť dieťaťu na batoh reflexný prívesok. To všetko je otázka len niekoľkých sekúnd alebo minút.

Reflexné pásky

Ako jedno z mnohých riešení sa ponúkajú reflexní pásky. Ich používanie je jednoduché a behom jednej sekundy reflexnú pásku nasadíte alebo dáte dolu a schováte. Vyrábajú sa v niekoľkých farbách a rôznych prevedeniach: samonavíjacie, blikajúce alebo na suchý zips.

Reflexní páskyReflexní páskyReflexní pásky

Výhodou samonavíjacích reflexných pások je ich rýchle a jednoduché použitie. Tieto reflexné pásky sa samy ovinú okolo ruky, nohy, rámu bicykla, kočiarika, kabelky a podobne.

Ak vám neimponuje samonavíjací princíp, môžete použiť varianty reflexných pások so suchým zipsom. Tieto dodávame ako blikajúce reflexné pásky, ktoré okrem reflexnej vrstvy naviac blikajú červeným svetlom. Ponúkame ich aj ako reflexnú pásku XXL, ktorá sa líši od ostatných väčšími rozmermi a teda aj väčšou reflexnou plochou (šírka 4,5 cm a dĺžka 43cm).

Reflexné prúžky na ráfiky, reflexné tyčinky na bicykel

Reflexní proužky na ráfkyReflexní proužky na ráfky sa lepia po obvode bicykla, ale môžete ich aplikovať aj na zadnú stranu sedla, na prilbu alebo na rám. Sú vyrobené z veľmi kvalitného materiálu 3M, ktorý zaručuje vysokú viditeľnosť aj na veľké vzdialenosti

Reflexní tyčinky na kolo sú ďalšie prvky, ktoré zvýšia bezpečnosť cyklistov v cestnej premávke. Reflexné tyčinky je možné pomerne jednoducho pripevniť na drôty kolesa, kde držia veľmi pevne. Pri zníženej viditeľnosti odrážajú svetlo až na 200m!

Reflexné prívesky

Reflexní přívěšky sú rýchlym a jednoduchým spôsobom ako dosiahnuť, aby bolo Vaše deti lepšie vidieť v cestnej premávke. Navyše – prívesky sa budú Vašim deťom páčiť. Pripnite im prívesok na aktovku, batoh, alebo bundu a uvidíte.

​ Reflexní přívěšky​ Reflexní přívěšky​ Reflexní přívěšky

​Čo dodať na záver?

Ukázali sme Vám, že zvýšiť bezpečnosť cestnej premávky nie je žiadna veda a nevyžaduje to viac než pár minút Vášho času. Ako ďalší prostriedok pre zvýšenie bezpečia môžeme odporučiť napr.reflexní vesty pro dospělé alebo reflexní vesty pro děti. Majiteľov chlpatých mazlíčkov by mohla zaujať reflexní vesta pro psa a reflexní obojky pro psy. Nepodceňujte bezpečnosť cestnej premávky, Vaše vlastné zdravie a zdravie Vašich blízkych za to predsa stojí!

 

 

Sťahujte nový katalóg!
REFLEXNÉ PRVKY
2023/2024

reflexní prvky - Altima - katalog - 2019

Stiahnuť katalóg

 

DARUJTE BEZPEČNOSŤ
vašim blízkým

Stiahnuť leták


Sťahujte katalóg a cenník
NAŽEHĹOVACÍCH OBRÁZKOV a ZÁPLAT

Stiahnuť katalóg
 

 

PayU

Jsme partneři projektu